Köszönöm, hogy a “Kunok hímzett virága” és a “Lószőrből ékszer” című könyv megjelenése óta eltelt egy évben 1.000.000 azaz egymillióan néztétek meg a honlapot. Jelenleg 1 515 690 a látogatottság.

Kívánom, hogy a megjelent (4) és a megjelenő(5) könyveket forgassátok haszonnal, és a gyakorlati útmutató alapján készítsétek – mások és saját örömötökre – remekműveiteket.

Felhívom az érdeklődők figyelmét, hogy jönnek a nyári továbbképző táborok, jönnek az ajándékozási alkalmak gyermeknek, unokának, rokonnak, külföldi barátnak, de saját részre is ajánlom a reprezentatív megjelenésű “Csengedi könyveket” és nem utolsó sorban az elkövetkező több hónapos csendességbe vonulási időszakra, hogy forgassátok haszonnal. Gondoljatok a határontúli képzésekre is !

A 85 darab 1:1 méretű fotókat tartalmazó Csengedi mintakönyv” már elérhető, remek, nagyon jól használható válogatás került összegyűjtésre a sorozat 8 kötetének anyagából.

Ebben az évben a “Pókos hímzések”-ről szóló könyv kerül kézbe, az év utolsó harmadában. Az előjegyzésről később adok tájékoztatást.