Könyvajánló

  1. NOVEMBER 10-ig.

Előjegyezhető a „CSENGEDI MINTAKÖNYV”, mely a könyvsorozat nyolc kötetének mintáiból 80 rajzot, fotót tartalmaz 1:1 méretarányban.

A “Csengedi mintakönyv” című könyv aktualitását az adja, hogy megmentse az Európa egyik legértékesebb és legszínesebb díszítő kultúrájának elemeit, mely itt fejlődött ki a Kárpát-medencében, amely ma is életben van, de értékválságban szenved, amit tetőz a közelgő szingularitás.

Egy reprezentatív megjelenésű, elemző, összefoglaló, az oktatás számára kézikönyvként használható sorozat megjelentetése a cél, sok rajzzal, ábrával és képpel, kemény-kötésben cérnafűzött kivitelben. Jelen esetben mappa kivitelben készül.

Jelen projekt, a könyvsorozat mintái egy részét jeleníti meg 1:1 méretarányban.

Rögzíteni kell azokat az értékeket, amelyek továbbéltetésre méltók, mivel nem biztos, hogy ezek később megtalálhatók lesznek és az idő előrehaladtával, nem biztos, hogy lesz kitől megtanulni azokat a fortélyokat, amelyet évszázadok alatt elődeink megalkottak.

 Ezért indokolt, hogy olyan 1:1 arányú rajz is a sorozat része legyen, amelyet egyszerűen átrajzolva az alkalmazás helyére, elkészíthető a díszítés, látva a színezést, az öltések szálirányát is. Segédletkén ugyanannak a rajznak kész, színes fotója is látható, mely hivatkozik a megfelelő szakirányú könyv megfelelő fejezetére.

Az előjegyzés 2019.NOVEMBER 10- ig lehetséges, 5.000.-forintos áron + esetleges postaköltség.

Megjelenés után a mintagyűjtemény 7.000.- forintos áron lesz elérhető + esetleges postaköltség.

Az előjegyzés utalással, névvel, címmel

 KH-Bank: 10402551-85495353-53571001   

További információ: orszag.laszlo47@gmail.com  , vagy a www.csengedi.hu  honlapon, de találkozhatunk a facebookon is a csengedi könyvek oldalon.