510.075  azaz ötszáztízezer –hetvenöt. (03.04-én: 535.963,

03.29-én 573.597)

Egy hihetetlen nagyszámú látogató az Internetes honlapomon!

A www.csengedi.hu  honlap indulása egybe esik a kunhímzésről szóló hiánypótló „Kunok hímzett virága” című könyv megjelenésével.

Nagy öröm számomra, hogy az alig több mint egy év alatt ötszáz-ezret meghaladó érdeklődő látogatta meg az információkért a honlapot.

Köszönetemet fejezem ki az érdeklődésért, mert nagyon rá fér az egyik legrégebbi hímzés típusunkra, hogy minél többen tudjanak róla. 

A kívánatos az lenne, hogy a könyvet minél többen haszonnal forgatnák, mivel a könyv nem csak ismerteti a legfontosabb tudnivalókat, hanem gyakorlati tanácsokat is ad a készítéshez.

Azzal van a legnagyobb probléma, hogy még mindig minden település a saját elképzelése szerint készíti a kunhímzést.

Ennek pedig az a következménye, – mint ahogy az Interneten, facebookon is gyakran bemutatják a különböző csoportok a munkájukat –hogy egy kavalkád az egész munka. (Amíg nem lesz egységes, nem beszélhetünk kunhímzésről!!!!)

Nincs meg az egységesség, az alapvető törvényszerűségeket nem ismerik a készítők, aminek az az eredménye, hogy minden település úgy gondolja, hogy az a kunhímzés, amit Ők készítenek.

Továbbra is ajánlom, hogy minél többen szerezzék be a „Kunok hímzett virága” című könyvet, és forgassák saját örömükre és hasznukra!

http://csengedi.hu/uzlet/