Időben döntsön, időben szerezze be a leghasznosabb ajándékot Szeretteinek és Önmagának, a népművészeti szakkönyvet!

Megkezdődött a népművészeti szakkörök újabb kurzusa, sok hímzőszekkör kezdte meg munkáját . Közeleg a szép magyar nevek ünnepi sorozata, Mikulás, karácsony.

Hímzőknek, csipkéseknek ajánlom a korábbi években megjelent  fehérhímzésekről  és a kunhímzésről szóló könyveket. http://csengedi.hu/termek/a-magyarorszagi-feherhimzesek/ és a http://csengedi.hu/termek/kunok-himzett-viraga/  . valamint a most megjelenő szőrékszer készítésről szóló könyveket.

Az újonnan alakúlt csoportoknak elengedhetetlen, hogy ne ismerjék meg a hímzésfajtákat, öltésmódokat, és különösen azokat a tanácsokat amelyeket a könyv egyik felyezete tartalmaz. Tudni kell, hogy ugyanannyi munkával és energiával lehet elkészíteni egy hímzést jól és hibásan is, csak a végeredmény nem azonos.

Ha megfogadjuk a tanácsokban leírtakat, biztos, hogy örömteli lesz a végeredmény nem csak a készítő számára, hanem a környezete számára is.  A tanácsok olyan információt tartalmaznak, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni, amit egy több mint negyvenévi tapasztalat után írtam le.

Elkerülve az év végi zsúfoltságot, időben rendelje meg a könyvet a www.csengedi.hu  honlap értékesítési rovata megbízhatóan végigvezeti. Az ellenérték megérkezése napján postázom, vagy csoportos rendelés estén szállítom a könyveket.